Αναβλήθηκε η υπόθεση του Ολυμπιακού, στις 9 Μαρτίου η εκδίκαση

Αναβλήθηκε η υπόθεση του Ολυμπιακού, στις 9 Μαρτίου η εκδίκαση

Κατόπιν αιτήματος από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η εκδίκαση της έφεσης για την ποινή που επεβλήθη για τα όσα συνέβησαν με την ΑΕΚ, αναβλήθηκε. Για την Παρασκευή στις 9 Μαρτίου ορίστηκε η υπόθεση.

Αναβολή για τις 9 Μαρτίου έλαβε η υπόθεση της εκδίκασης της έφεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με την Πρωτόδικη τιμωρία που είχε επιβληθεί για όσα είχαν συμβεί στο ματς με την ΑΕΚ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί για σήμερα στις 17:30, ωστόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα αναβολής, το οποίο κι έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Ο λόγος που ερυθρόλευκοι αιτήθηκαν κάτι τέτοιο, αφορούσε κώλυμα των νομικών του εκπροσώπων. Ο κ. Αργύρης Λίβας επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα, ενώ ο έτερος δικηγόρος των ερυθρόλευκων, κ. Βασίλης Δημακόπουλος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα δια του κ. Μπιλίρη που έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά, κατατέθηκε χαρτί από το Ωνάσειο που ανέφερε ότι έχει εισαχθεί για εξετάσεις σήμερα.

Ετσι η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί την Παρασκευή στις 9 Μαρτίου (16:00), κάτι που σημαίνει ότι το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού.

To10.gr βρέθηκε στα δικαστήρια και σας μετέφερε LIVE την εξέλιξη της διαδικασίας 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ