Παναθηναϊκός: Ξεχώρισε τον Βελκόφσκι ο Γιοβάνοβιτς (vid)

Παναθηναϊκός: Ξεχώρισε τον Βελκόφσκι ο Γιοβάνοβιτς (vid)

Ο 25χρονος Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός, Ντάρκο Βελκόφσκι, απασχολεί τους «πράσινους» για το κέντρο της άμυνας.

Έναν κεντρικό αμυντικό έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός και φαίνεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εντοπίσει τον παίκτη που του αρέσει στη Βόρεια Μακεδονία. Πρόκειται για τον 25χρονο Σκοπιανό, Ντάρκο Βελκόφσκι, ο οποίος ανήκει στη κροατική Ριέκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιοβάνοβιτς υπέδειξε τον Βελκόφσκι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αυτοί είχαν τις πρώτες επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Δεν έχει αρχίσει η διαπραγμάτευση για πόσα και διάρκεια στη συνεργασία, επειδή ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς που διέπει τον υψηλόσωμο στόπερ.

Το συμβόλαιο του Βελκόφσκι με τη Ριέκα ολοκληρώνεται φέτος, αλλά η κροατική ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσης. Αλλά εδώ και χρόνια, η μονομερής ανανέωση των συμβολαίων δεν αναγνωρίζεται από την UEFA, οπότε υφίσταται θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν από την πλευρά του Βελκόφσκι να διευκρινίσει τι ισχύει στη σχέση του με τη Ριέκα, για να ασχοληθούν με τον παίκτη ως ελεύθερο. Ωστόσο, για να αποφύγουν τις δικαστικές διενέξεις δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν στην καταβολή μιας μικρής αποζημίωση.

Η διοίκηση της Ριέκα έκανε μία απόπειρα να πείσει τον Βελκόφσκι να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αλλά αυτός αρνήθηκε. Επιπλέον, η γερμανική Φράιμπουργκ έχει εκφράσει ενδιαφέρον χωρίς να έχει προχωρήσει τόσο όσο ο Παναθηναϊκός.

Πάντως, ο Βελκόφσκι ενώ περιμένει να μάθει νεότερα για το μέλλον του, έχει αφοσιωθεί στις προπονήσεις της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία συμμετέχει στους ομίλους του Euro 2021.

O Bελκόφσκι γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1995 στα Σκόπια, έχει ύψος 1,88μ. και χρησιμοποιεί το δεξί πόδι. Ξεχώρισε στην πατρίδα του με τη Βαρντάρ με την οποία πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ πριν τρία χρόνια εντάχτηκε στη Ριέκα με την οποία στέφθηκε δύο φορές Κυπελλούχος Κροατίας. Είναι βασικός στην Εθνική της Βόρειας Μακεδονίας, έχοντας 28 συμμετοχές με ένα γκολ.

Φέτος, ο Βελκόφσκι έπαιξε σε μόλις 16 παιχνίδια με 1.116 λεπτά, ενώ σκόραρε ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ