Προχωράει για Μαουρίτσιο ο Άρης – Οι δυσκολίες στην περίπτωση του

Προχωράει για Μαουρίτσιο ο Άρης – Οι δυσκολίες στην περίπτωση του

Ο Άρης παρακολουθεί την περίπτωση του Τόνι Μαουρίτσιο, όμως τα δεδομένα στη περίπτωση του είναι συγκεκριμένα, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άρση του BAN στους κίτρινους.

Ο Άρης καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, παρά το γεγονός ότι περιμένει την απόφαση της UEFA για το BAN για την υπόθεση του Ντουρμισάι. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε για τους κίτρινους είναι και ο Τόνι Μαουρίτσιο που αγωνίζεται στη Λανς, με τους Γάλλους να επιμένουν ότι ο Άρης παρακολουθεί στενά τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «lavoixdunord», που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Άρη, τονίζεται ότι ο Μαουρίσιο δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λανς, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023. Οι κίτρινοι λοιπόν φέρονται να προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να υπεισέλθουν σε πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με πιθανή συνεργασία.

Ο Μαουρίτσιο έχει τη δυνατότητα να παίξει και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, ωστόσο η βασική του θέση είναι εκείνη του οργανωτή. Τις τελευταίες δύο σεζόν παίζει στη Λανς, ερχόμενος εκεί από τη Βαλενσιέν, ενώ έπαιξε επίσης σε Μπουλόν και Σατορού. Τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, κατέγραψε 26 συμμετοχές με τέσσερις ασίστ και χωρίς να βρει δίχτυα. Δύο μόλις φορές ξεκίνησε βασικός, ενώ τις υπόλοιπες ήρθε από τον πάγκο.

«Τουλάχιστον πέντε φιλόδοξες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας εκδήλωσαν ενδιαφέρον, όπως και οι Σταντάρ Λιέγης, Κορτράικ από το Βέλγιο, αλλά και ο Άρης ο οποίος έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Ο Άρης ψάχνει ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να παίξει με ευκολία και ως επιτελικός μέσος, πέρα από εκείνη του αριστερού χαφ. Ο Μαουρίσιο φαντάζει ως τέτοιος, αν και όπως είπαμε, δεν πληροί όλα τα στάνταρ, που έχουν τεθεί από την τεχνική ηγεσία. Παρόλα αυτά και δεδομένων των δυσκολιών, λόγω CAS, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσον αφορά την αλλαγή σκηνικού στις διαπραγματεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ