Αρης: Η συνάντηση Μήτρογλου-Μάντζιου που αλλάζει τα δεδομένα!

Αρης: Η συνάντηση Μήτρογλου-Μάντζιου που αλλάζει τα δεδομένα!

Ο Ελληνας στράικερ συναντήθηκε με τον Ακη Μάντζιο στην Καλαμάτα και οι δύο άνδρες προσπάθησαν να λύσουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση – Τι είπε στον τεχνικό του Αρη ο 33χρονος επιθετικός.

Στα τέλη της περασμένης αγωνιστικής σεζόν όλα έδειχναν ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα αποτελέσει παρελθόν από τον Αρη και θα αναζητήσει τον επόμενο προορισμό του.

Η σχέση του με τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ακη Μάντζιο, δεν ήταν η καλύτερη, με τον Ελληνα επιθετικό να μένει εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια.

Τα πράγματα, ωστόσο, δείχνουν να αλλάζουν και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον του έμπειρου στράικερ. Μάλιστα, την Τρίτη (8/6) ο Μήτρογλου συναντήθηκε με τον Ακη Μάντζιο στην Καλαμάτα, όπου οι δύο άνδρες κάνουν διακοπές.

Ο 33χρονος επιθετικός και ο προπονητής του Αρη προσπάθησαν να λύσουν την μεταξύ τους παρεξήγηση, με τον Μήτρογλου να τονίζει στον Ακη Μάντζιο ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα της συμπρωτεύουσας και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματά της.

Η συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στην Καλαμάτα ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα για την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου και να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης του Ελληνα τεχνικού με τον έμπειρο στράικερ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρης απέκτησε τον Μήτρογλου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον 33χρονο να πραγματοποιεί 10 συμμετοχές, έχοντας δύο γκολ στο δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ