Το σχέδιο της Μπεσίκτας για τον Χασάν και το σκεπτικό του Ολυμπιακού

Το σχέδιο της Μπεσίκτας για τον Χασάν και το σκεπτικό του Ολυμπιακού

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για την Μπεσίκτας και τον Αχμέντ Χασάν – Το σχέδιο των Μαυραετών για τον Αιγύπτιο και τα δεδομένα για τον διεθνή στράικερ.

Το όνομα του Αχμέντ Χασάν παραμείνει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των τουρκικών ιστοσελίδων, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας. Την Τρίτη (8/6) υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα για τον στράικερ του Ολυμπιακού και τους Μαυραετούς, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας θέλει να αποκτήσει τον Χασάν ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

«Η Μπεσίκτας θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Τζενκ Τοσούν, που επιστρέφει στην Εβερτον. Οι άνθρωποι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, η οποία θα αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League ως πρωταθλήτρια Τουρκίας, θεωρούν ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού είναι ο ιδανικός για να πλαισιώσει τον Βινσέντ Αμπουμπάρ στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπεσίκτας θέλει να αποκτήσει τον Αχμέντ Χασάν ως δανεικό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι στα τελευταία ρεπορτάζ τους για τον Αιγύπτιο στράικερ του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι πολύ δύσκολα οι Ερυθρόλευκοι θα αφήσουν τον διεθνή επιθετικό να φύγει από το μεγάλο λιμάνι πριν τον Αύγουστο, καθώς ο Τικίνιο Σοάρες δεν θα είναι διαθέσιμος στα δύο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League και στο πρώτο του γ’ γύρου, εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο της πρώτης ομάδας που θα βρεθεί μπροστά του, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός κουβαλάει ποινή τριών αγωνιστικών από τότε που αγωνιζόταν στην Πόρτο.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ο Ολυμπιακός παραχωρήσει τον Χασάν θα πρέπει να δώσει τα δύο ματς για τον β’ γύρο και το πρώτο για τον γ’ προκριματικό έχοντας ως μοναδικό επιθετικό τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι Ερυθρόλευκοι πολύ δύσκολα θα παραχωρήσουν τον Χασάν πριν τον Αύγουστο. Εάν υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις στην υπόθεση του υψηλόσωμου σέντερ φορ, θα είναι μετά τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Αχμέντ Χασάν φέτος πραγματοποίησε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού και είχε 15 γκολ και 6 ασίστ. Συνολικά με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει παίξει σε 90 αγώνες, έχοντας 38 γκολ και 7 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ