Σενάρια για Μπίρκι και Ολυμπιακό (vids)

Σενάρια για Μπίρκι και Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ, Ρόμαν Μπίρκι εφόσον υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τον Ζοσέ Σα.

Η πιθανή μεταγραφή του Ρούι Πατρίτσιο στη Ρόμα, ενδέχεται να φέρει εξελίξεις στον Ολυμπιακό σχετικά με τον Ζοσέ Σα, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος της Γουλβς για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία.

Οι ερυθρόλευκοι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ψάχνουν για γκολκίπερ, όμως παρακολουθούν την αγορά για να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Ωστόσο, κυκλοφόρησε ένα σενάριο τις τελευταίες ώρες που θέλει τον Ολυμπιακό να κοιτάζει την περίπτωση του Ρόμαν Μπίρκι.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ και θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην Bundesliga, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2023. Παρόλα αυτά, ο Ελβετός φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στους Βεστφαλούς για την επόμενη χρονιά, παρά το γεγονός ότι φέτος έκανε 24 συμμετοχές, και η γερμανική ομάδα τον κοστολογεί με 5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν εμπλέκεται σε φήμες σχετικά με τον Μπίρκι, ο οποίος όμως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού μεταξύ των οποίων της Μονακό, της Φιορεντίνα, αλλά και ομάδων από την Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ