Ο Ολυμπιακός για Ονιεκούρου και η Γαλατάσαραϊ

Ο Ολυμπιακός για Ονιεκούρου και η Γαλατάσαραϊ

Λήγει σήμερα η διορία που έχει η Γαλατάσαραϊ για να πληρώσει τη ρήτρα και να κρατήσει τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Την κίνηση του για τον Χένρι Ονιεκούρου έκανε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τουρκικό ρεπορτάζ. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Μονακό για τον Νιγηριανό εξτρέμ, όμως εκείνος καθυστερεί να απαντήσει.

Το ειδησεογραφικό δίκτυο «GS Spor» αναφέρει πως ο Ονιεκούρου έχει ελπίδες ότι θα μείνει στην Κωνσταντινούπολη, αρκεί ο Φατίχ Τερίμ να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Γαλατάσαραϊ.

Ο Τερίμ έχει εξαιρετική γνώμη για τον Ονιεκούρου και θα πίεζε για την καταβολή της ρήτρας των 4,35 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπονται στη συμφωνία του δανεισμού του ποδοσφαιριστή από τη Μονακό στη Γαλατά.

Βέβαια, υπάρχει η χρονική παράμετρος στην υπόθεση, αφού ο όρος ισχύει μέχρι σήμερα, 11 Ιουνίου.

Από την Κυριακή η Γαλατά θα πρέπει να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση με τη Μονακό για τον Ονιεκούρου και αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Πάντως, ο Ονιεκούρου εξαντλεί τα περιθώρια για να παίξει στην Τουρκία και την επόμενη χρονιά, αν και αυτά στενεύουν πλέον.

Όσο για τον Ολυμπιακός, σύμφωνα με το τουρκικό ρεπορτάζ, φέρεται να έχει βρει σημείο επαφής με τη Μονακό και περιμένει τον Νιγηριανό επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ