Μολό: «Σκέφτομαι να γράψω βιβλίο»

Μολό: «Σκέφτομαι να γράψω βιβλίο»

Ο Γιόαν Μολό εξέφρασε, σε συνέντευξη, την σκέψη να γράψει βιβλίο για την ζωή του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ιδιότροπη σχέση με τον Μπόλονι.

O Γιόαν Μολό μίλησε σε γαλλικό περιοδικό και ανέφερε ότι σκέφτηκε να γράψει βιβλίο για την ζωή και την καριέρα του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ιδιότροπη σχέση του με τον Λάζλο Μπόλονι, όταν συνυπήρχαν στον Παναθηναϊκό

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου συνέβησαν και δεν τα ήθελα και μερικά άλλα που έκανα επειδή ήθελα απλώς να βοηθήσω την οικογένειά μου. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι, για 12 χρόνια, υπήρχε δίπλα μου ένα άτομο που δούλεψε μόνο για τον εαυτό του! Με χειρίστηκε και κατέστρεψε κυριολεκτικά τη ζωή μου. Αλλά αυτό είναι το επόμενο κεφάλαιο.

Ναι, ίσως να γράψω βιβλίο. Επειδή χρειάζεται οι άνθρωποι να γνωρίζουν. Αυτό που μου συνέβη, δεν θα το ήθελα ούτε καν για τον χειρότερο εχθρό μου», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Μολό και συνέχισε μιλώντας για τον Λάζλο Μπόλονι:

«Αυτός με φέρνει πίσω στις προπονήσεις με την ομάδα και λέω στον εαυτό μου ότι «ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία σου, γι ‘αυτό πρέπει να δώσεις τα πάντα. Εντάξει, είμαι έτοιμος σωματικά και διανοητικά γιατί προπονούμαι σκληρά για 34 εβδομάδες, αλλά δεν έχω αγωνιστικό ρυθμό.

Πρέπει να είσαι πανέτοιμος νοητικά. Με βάζει στη θέση μου 2 ή 3 φορές, είμαι αποτελεσματικός, αλλά αποφασίζει να με απορρίψει. Τα περίεργα του ποδοσφαίρου! Στη συνέχεια, υπάρχει πρόβλημα στη δεξιά πλευρά της άμυνας, αποβάλλεται παίκτης εκεί και δεν υπάρχει κανένας. Έτσι με δοκιμάζει. Έχω ένα καλό παιχνίδι, αλλά μετά με αφήνει εκτός. Λέω στον εαυτό μου: «δεν είναι κάτι σημαντικό, μην τα παρατάς».

Τα προβλήματα συνεχίζονται στη θέση αυτή και βλέπω ότι υπάρχει ακόμα η ευκαιρία μου. Ο προπονητής με ξαναδοκιμάζει, με βάζει να παίξω και είμαι πολύ καλός! Για οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια κρατάμε το μηδέν, δίνω ασίστ και έχω έξοχες επιδόσεις. Έχουμε κάνει τόσες πολλές νίκες στη σειρά που έρχεται και μου λέει: «Δεν μπορώ πλέον να σε αποχωριστώ». Για 24 παιχνίδια είμαι ένα ισχυρό μέρος της ομάδας. Ο στόχος μου σήμερα είναι να ανανεώσω με τον σύλλογο και να μείνω.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ