Αποκάλυψη: Ο Κασάμι στον δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη: Ο Κασάμι στον δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει ξανά τον Παϊτίμ Κασάμι και ο Ελβετός μέσος δεν κρύβει την επιθυμία του να επιστρέψει. Οι επαφές ξεκίνησαν και είναι επίσημες.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Και οι επαφές ήδη ξεκίνησαν. Με τους Ερυθρόλευκους να κινούνται δυναμικά στο παζάρι. Και σε όλα τα επίπεδα. Με βλέμμα στη βελτίωση του ρόστερ. Στην αναβάθμισή του, σε όλες τις θέσεις. Αλλά και την ένεση ποιότητας και διαφορετικών χαρακτηριστικών, που μπορεί να πάει ένα βήμα παραπάνω τις δυνατότητες του ρόστερ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Ολυμπιακός κινείται επίσημα για το 29χρονο μέσο. Για την ακρίβεια, πηγές από τη Βασιλεία αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδος συζητούν σε επίσημο επίπεδο με την ελβετική ομάδα, ανοίγοντας την κουβέντα για επιστροφή του στον Πειραιά, μετά από τέσσερα χρόνια. Μια επιστροφή που έχει πάρει αρκετές αναβολές τα τελευταία χρόνια, αλλά που φαίνεται ότι αυτή τη φορά, ίσως να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η σχέση λατρείας του Κασάμι με τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα δεν κρύφτηκαν ποτέ. Μάλιστα, πέρυσι λίγο έλειψε  Ελβετός να επιστρέψει. Ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο δυναμικός μέσος αποχώρησε από τη Σιόν και εν τέλει υπέγραψε στη Βασιλεία, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πατρίδα του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 33 ματς, 13 γκολ και 3 ασίστ, κερδίζοντας θέση στην κορυφαία 11άδα της σεζόν στο ελβετικό πρωτάθλημα (2η διαδοχική χρονιά) και τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της ομάδας του.

Αυτό που προκύπτει από τους Ελβετούς είναι ότι η πρόσφατη παρουσία του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, συνέπεσε με συζητήσεις με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και τον έβαλε πάλι για τα καλά στην κουβέντα. Παρά το γεγονός ότι οι συμπατριώτες του επισημαίνουν πως η Βασιλεία δεν θέλει να χάσει τον παίκτη που έφτασε να φορέσει το περιβραχιόνιο του συλλόγου, μόλις στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο. Ωστόσο, η επιθυμία του παίκτη είναι αυτή που φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα.

Επίσης, σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει κεντρικό χαφ με την ευχέρεια που έχει ο Κασάμι στο γκολ. Ο οποίος προφανώς και δεν θα αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Μάντι Καμαρά (σ.σ. ούτως ή άλλως δεν έχει πουληθεί ακόμη και είναι πιο πιθανό αυτό να γίνει… μετά το Euro, εάν φτάσει πρόταση που να ικανοποιεί τους Πειραιώτες). Ο αριστεροπόδατος μέσος, θα αποτελέσει κομμάτι του rotation, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση των Τιάγκο Σίλβα και Πέπε στην ισορροπία του ρόστερ. Και σχηματίζοντας ένα εξαιρετικό κουαρτέρο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, μαζί με Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη.

Όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι ραγδαίες. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη και  μέσα στο Σαββατοκύριακο. Καθώς, επαναλαμβάνουμε, ο Ολυμπιακός κινείται ήδη επίσημα για τον παίκτη, όπως επιβεβαιώνουν οι Ελβετοί. Και από τη στιγμή που «νύφη και γαμπρός» θέλουν τον «γάμο», η «πεθερά» (Βασιλεία), είναι πιθανό να αναγκαστεί να… πει το μεγάλο «ναι».

Για την ιστορία, ο Κασάμι, στη 2ετία που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, είχε συνολικά 66 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ με την ερυθρόλευκη φανέλα, κερδίζοντας δύο Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ