Και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τριάδης

Και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τριάδης

Μετά την θητεία του στην Ινδία, ο Παναγιώτης Τριάδης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναγιώτης Τριάδης θα αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα δύο χρόνια, μετά την διετή θητεία του στην Ινδία για λογαριασμό της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ ΦΚ.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα αγωνιστεί στη Superleague ο Έλληνας επιθετικός, μετά τις παρουσίες του σε Ξάνθη (96 ματς, 8 γκολ, 16 ασίστ) και Απόλλωνα Σμύρνης (15 ματς, 2 γκολ 1 ασίστ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, για τα επόμενα 2 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τριάδη.

Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Eintracht Frankfurt και εν συνεχεία στη SV Wehen Wiesbaden. Στην Ελλάδα ήρθε το 2012 για την Ξάνθη, συνέχισε στον Απόλλωνα Σμύρνης και τελευταία του ομάδα ήταν η NorthEast United FC στην Ινδία. Παράλληλα έχει αγωνιστεί ως διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και με την Κ-19 της Ελλάδας».

Ο Παναγιώτης με την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ιστορικό Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και παράλληλα να βρεθώ στην ίδια ομάδα με τον αδερφό μου. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ