Α΄Bola: «Δεν ασχολείται με τον Μπατάλια ο Παναθηναϊκός»

Α΄Bola: «Δεν ασχολείται με τον Μπατάλια ο Παναθηναϊκός»

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πλέον αυτό που εδώ και μέρες υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός, πως δεν υπάρχει θέμα Μπατάλια για τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν ασχολείται με την περίπτωση του Μπατάλια. Και πως δεν είναι στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από την πλευρά του παίκτη αλλά και από τα media στην Πορτογαλία.

Οι τελευταίοι φαίνεται πια πως… εμπέδωσαν το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ. Και σήμερα η A’ Bola αναφέρει πως το «τριφύλλι» δεν είναι μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μπατάλια.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ροντρίγκο Μπατάλια, ο Αργεντίνος αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ για την επόμενη σεζόν. Είναι στους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση, έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ».

Πολλά κλαμπ ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του, ωστόσο γι΄αυτούς που έχουν ακουστεί φαίνεται ότι έχουν αποσύρει την προσφορά τους. Ο Παναθηναίκός αποχώρησε από την διεκδίκηση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ