Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κινείται για τον Ζοσέ Σα!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κινείται για τον Ζοσέ Σα!

Αποκαλύψεις από την Ισπανία για την «καραμπόλα» στους γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης που φέρνει τον Σα στην πρώτη γραμμή της λίστας των Ροχιμπλάνκος.

Η Γουλβς είναι η πρώτη ομάδα που έχει θέσει τον Ζοσέ Σα στην κορυφή της λίστας της, για τη θέση του τερματοφύλακα. Οι Αγγλοι περιμένουν τον Ζόρζε Μέντες, να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ρούι Πατρίτσιο στη Ρόμα, ώστε να κάνουν τη δική τους επίσημη κίνηση και να αποκτήσουν τον πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι «Λύκοι» να αντιμετωπίσουν σοβαρό ανταγωνισμό. Καθώς οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει ψηλά στη λίστα του τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Και μάλιστα υπάρχει εν εξελίξει μια μεταγραφική «καραμπόλα» που θα καταστήσει αναγκαία την απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, λοιπόν, ετοιμάζεται να δανείσει τον δεύτερο τερματοφύλακά της. Ο Ιβο Γκρμπιτς ζήτησε, είτε να πουληθεί είτε να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια, με αποτέλεσμα ο Γιαν Ομπλακ να είναι πλέον ο μοναδικός γκολκίπερ των Ροχιμπλάνκος. Αλλά ούτε αυτός είναι σίγουρος.

Για τονι Σλοβένο κορυφαίο παίκτη της La Liga για τη σεζόν που ολοκληρώθηκεμ υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη δική του περίπτωση τα λεφτά είναι πολλά. Καθώς οι Κόκκινοι διάβολοι ετοιμάζονται να προσφέρουν σχεδόν 80 εκατ. ευρώ.

Και εδώ έρχεται το όνομα του Ζοσέ Σα! Οπως προκύπτει από την Ισπανία, ο Πορτογάλος είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Ατλέτικο και του Τσόλο. Για την ακρίβεια, το δικό του όνομα και εκείνο του Πάου Λόπες (σ.σ. ο βασικός γκολκίπερ της Ρόμα, που φεύγει, για να πάρει τη θέση του ο Ρούι Πατρίτσιο της Γουλβς), είναι στην κορυφή της λίστας. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για πιθανές εξελίξεις.

Επίσης, επειδή και εδώ υπάρχει… δάκτυλος Μέντες, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι σχέσεις του Πορτογάλου ατζέντη με τη διοίκηση της Ατλέτικο είναι άριστες. Και αυτό δεν αποκλείεται να βοηθήσει και στην υπόθεση του Σα…

Όπως και να έχει, πάντως, στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο πώλησης του Σα. Και κινούνται επ’ αυτού. Εχουν ήδη «έτοιμη» την περίπτωση του Φαμπιάνο της Ομόνοιας, ενώ παράλληλα παρακολουθούν με ενδιαφέρον και άλλες υποθέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ