Άρης: Νεα παράταση από CAS για Ντουρμισάι

Άρης: Νεα παράταση από CAS για Ντουρμισάι

Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο ενημέρωσε με έγγραφο την ΠΑΕ οτι η απόφαση του για την υπόθεση Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAN θα εκδοθεί τελικά μέχρι τις 16 Ιουλίου

Ακόμα περισσότερη υπομονή θα χρειαστεί να κάνει ο Άρης, μέχρι να μάθει την τελεσίδικη ετυμηγορία για το μεταγραφικό Ban που είχε επιβληθεί λόγω του Φλοριάν Ντουρμισάι.

Το CAS ενημέρωσε την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με έγγραφο του ότι θα εκδώσει την απόφαση του μέχρι τις 16 Ιουλίου και όχι νωρίτερα, όπως ευελπιστούσαν οι διοικούντες.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης και η διοίκηση του Άρη δεν έχουν άλλη λύση από την αναμονή, μέχρι να μάθουν τις οριστικές εξελίξεις.

Αρχικά, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο είχε ειδοποιήσει ότι θα αποφασίσει μέχρι τις 15 Ιουνίου και στο «Βικελίδης» ήταν stand by.

Πρακτικά, πρόκειται για καθυστέρηση ενός μηνός, αλλά δεν εξαρτάται και από τους ανθρώπους του Άρη για να επιταχύνουν τις διαδικασίες.

Τουλάχιστον, ο Άρης θα έχει τη δυνατότητα για μεταγραφές μετά την 1η Ιουλίου και μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση για το Ban, το οποίο ελπίζουν να αποφύγουν οι Θεσσαλονικείς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ