Οι αλλαγές στην Κολωνία που ανοίγουν χώρο για τον Λημνιό

Οι αλλαγές στην Κολωνία που ανοίγουν χώρο για τον Λημνιό

Ο νέος προπονητής και αποχωρήσεις στο ρόστερ διαμορφώνουν νέο σκηνικό για τον Δημήτρη Λημνιό στη Γερμανία, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός φέρονται να καραδοκούν.

Στην Κολωνία συντελούνται αλλαγές. Στην τεχνική ηγεσία και στο ρόστερ. Αυτές οι ανακατατάξεις ίσως δημιουργήσουν χώρο για τον Δημήτρη Λημνιό  και αποτρέψουν τον επαναπατρισμό του, τον οποίο ο 23χρονος εξτρέμ φέρεται να σκέφτεται επειδή δεν έπαιξε πολύ στη Γερμανία.

Ο Στέφεν Μπομγκαρντ είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για τους παίκτες, συνεπώς και ο Λημνιός περιμένει ενημέρωση. Ταυτόχρονα, μπορεί να ελπίζει ότι ο Γερμανός τεχνικός θα έχει καλή άποψη για τις δυνατότητες του και θα τον χρησιμοποιήσει.

Ταυτόχρονα, ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την Κολωνία έφυγε και ανοίγει χώρο στα άκρα της επίθεσης. Ο Μάριους Βολφ είχε παραχωρηθεί με δανεισμό από τη Μπορούσα Ντόρτμουντ, όμως ήδη γύρισε στη Βεστφαλία. Οπότε, ο Λημνιός έχει να αντιμετωπίσει μικρότερο ανταγωνισμό.

Ποιο φαντάζει ως ένα πιθανό σενάριο; Ο Λημνιός να πάρει μέρος στην προετοιμασία, να τον αξιολογήσει ο Μπομγκαρντ και να αποφασίσει για την τύχη του. Οπότε, σε δεύτερο χρόνο ο Έλληνας διεθνής θα αναζητήσει νέο περιβάλλον για να παίξει ποδόσφαιρο.

Πάντως, ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός παρακολουθούν τον Λημνιό. Η Κολωνία δεν έχει δεχτεί επίσημη κρούση, όμως αν ο Έλληνας επιθετικός τεθεί εκτός πλάνων, τότε η Ελλάδα θα αποτελέσει μία λύση για τον παίκτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ