Xιμένεθ σε παίκτες : «Βάλτε την μπάλα στα δίχτυα»

Xιμένεθ σε παίκτες : «Βάλτε την μπάλα στα δίχτυα»

Παρατηρήσεις από τον Ισπανό τεχνικό για την αναποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα και σύνθημα νίκης ενόψει Πανιωνίου.

Το αποτέλεσμα της Λάρισας αναμφίβολα δεν άφησε ικανοποιημένο τον Μανόλο Χιμένεθ, που είδε για άλλο ένα ματς τους παίκτες του να χάνουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Κάτι που στο φινάλε το πλήρωσαν ακριβά, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα μετά τον Οκτώβριο.

Τα παραπάνω αποτέλεσαν τη βάση των όσων είπε σήμερα στους παίκτες του ο Χιμένεθ στα Σπάτα, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να κάνει έντονες παρατηρήσεις στους Κιτρινόμαυρους, ζητώντας τους… γκολ. Κάνοντας μάλιστα και ξεχωριστές παρατηρήσεις για τις επιλογές που έγιναν στην τελική προσπάθεια σε ορισμένες φάσεις, που θα μπορούσαν να τελειώσουν καλύτερα. Ενώ παράλληλα έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει Πανιωνίου, όπου ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο.

«Φτάνουμε να συζητάμε ξανά για χαμένες ευκαιρίες και δυστυχώς πρέπει να κάνουμε αυτή την κουβέντα. Ξανά. Για άλλο ένα ματς δεν είχαμε καθαρό μυαλό όταν φτάναμε στην τελική προσπάθεια. Σας έχω πει ξανά πως είναι θετικό ότι δημιουργούμε φάσεις, όμως πρέπει και να σκοράρουμε. Πρέπει να κάνουμε γκολ! Τις προηγούμενες φορές δεν μας είχε κοστίσει όμως τώρα το πληρώσαμε. Δεν γίνεται να έχουμε στο μυαλό μας μόνο πως θα σκοράρουμε ο καθένας ξεχωριστά, αλλά πως θα μπει η μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα κι αν σκοράρει ο συμπαίκτης μας. Τώρα πρέπει να δείξουμε ένα άλλο προσωπο την Κυριακή. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας έχει δυσκολέψει φέτος όταν τον αντιμετωπίσαμε ξανά. Πάμε για τη νίκη και τίποτα λιγότερο», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ