Νέες επαφές του Ολυμπιακού με Λίνκολν

Νέες επαφές του Ολυμπιακού με Λίνκολν

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται και πάλι με την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Σάντα Κλάρα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη θέση του εξτρέμ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις. Μια από αυτές που βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα είναι και του Λίνκολν του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Σάντα Κλάρα.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί πριν μερικές μέρες με τον Λίνκολν, όμως οι επαφές «πάγωσαν» με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να στραφούν σε άλλες λύσεις. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όμως τις τελευταίες μέρες υπήρξαν νέες επαφές του Ολυμπιακού με την εταιρεία μάνατζερ που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Σάντα Κλάρα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά των Πειραιωτών, που αν όντως έχει βάση σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 22χρονου άσου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Σάντα Κλάρα, καταγράφοντας 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η περίπτωσή του βέβαια δεν είναι εύκολη σε περίπτωση που κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει καθώς υπάρχει στη μέση και η Γκρέμιο η οποία έχει ένα 20% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ