Τζόλης και Τζολάκης στους υποψήφιους Golden Boys της Tuttosport

Τζόλης και Τζολάκης στους υποψήφιους Golden Boys της Tuttosport

Χρήστος Τζόλης και Κωνσταντίνος Τζολάκης μπήκαν στην λίστα των υποψηφίων, για τους κορυφαίους νεαρούς παίκτες της χρονιάς.

Ο Χρήστος Τζόλης και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθούν στην λίστα των υποψηφίων για τους κορυφαίους νεαρούς παίκτες της χρονιάς, μέσω σχετικής ψηφοφορίας από την Tuttosport.

Ο εξτρέμ του Δικεφάλου του βορρά είχε συγκεντρώσει από την αρχή της σεζόν τα βλέμματα πάνω του, όταν με το… καλημέρα της σεζόν, στο παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League, σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του και πρόσφερε την ασίστ στον Πέλκα για το τρίτο. Έκτοτε, συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ, κλείνοντας την χρονιά με 16 γκολ και 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές.

Στην πορεία της σεζόν αρκετοί «μνηστήρες» μαζεύτηκαν γύρω από τον Έλληνα διεθνή, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ να έχουν στο στόχαστρο τον νεαρό εξτρέμ.

Από την άλλη ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε αρκετές συμμετοχές πίσω από τον Ζοσέ Σα και όσες φορές το αγωνίστηκε έδειξε ότι αποτελεί μία σταθερή λύση κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων». Συνολικά δέχτηκε μόλις 4 τέρματα στις 7 συμμετοχές που είχε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον εμπιστεύεται κατά τη διάρκεια της σεζόν και τον Τζολάκη να τον βγάζει απροπρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές ανταγωνίζονται «βαριά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Σακά (Άρσεναλ), Καμαβινγκά (Ρεν), Έρικ Γκαρσία (Μπαρτσελόνα). Όσοι θέλετε να ψηφίσετε για τους δύο παίκτες μπορείτε να μπείτε εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ