«Εξαιρετικό αλλά μη ρεαλιστικό το σενάριο ανταλλαγής Γκόμπελιτς με Κρίστιτσιτς»

«Εξαιρετικό αλλά μη ρεαλιστικό το σενάριο ανταλλαγής Γκόμπελιτς με Κρίστιτσιτς»

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ δεν «ψήνεται» με την ανταλλαγή του Κρίστιτσιτς με τον Γκόμπελιτς καθώς θέλει χρήματα για να παραχωρήσει τον έμπειρο μέσο.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος με τη σειρά του επιθυμεί διακαώς τον υψηλόσωμο μέσο. Τη Δευτέρα (14/6) δημοσιεύματα από τη Σερβία έκαναν λόγο για ένα σενάριο ανταλλαγής του Κρίστιτσιτς με τον δεξιό μπακ των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Γκόμπελιτς, ωστόσο αυτό δεν προχωράει όπως τονίζεται σε σημερινό ρεπορτάζ.

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα «zurnal.rs» συγκεκριμένα, το σενάριο αυτό δεν είναι ρεαλιστικό αφού ο Κρίστιτσιτς έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τον Γκόμπελιτς και η ΑΕΚ δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Νέα ιδέα για ανταλλαγή μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και ΑΕΚ! Ο Μάρκο Γκόμπελιτς στην Αθήνα και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στο Μαρακανά! Θα ήταν ένα εξαιρετικό σενάριο για τους πρωταθλητές Σερβίας αλλά δεν είναι ρεαλιστικό καθώς ο ελληνικός σύλλογος θέλει να αποζημιωθεί οικονομικά. Ρεαλιστικά, η αγοραστική αξία των δυο ποδοσφαιριστών δεν είναι ίδια, καθώς ο έμπειρος μέσος είναι πιο πολύτιμος.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ήθελε στην ομάδα του τον Γκόμπελιτς, επειδή είχε αξιοσημείωτο ρόλο στον Ερυθρό Αστέρα όταν ήταν προπονητής αλλά επιθυμεί και την παραμονή του Κρίστιτσιτς, με το πρόβλημα να είναι το ότι ο έμπειρος μέσος θέλει να φύγει με κάθε τρόπο από την Αθήνα.

Αυτό δίνει μια καλή ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα για να αποκτήσει εκ νέου τον Κρίστιτσιτς, καθώς κανένα κλαμπ δεν αποδίδει καλά έχοντας έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ