«Ο Εντάο πηγαίνει στον Ολυμπιακό»

«Ο Εντάο πηγαίνει στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του Αλασάν Εντάο, όπως αναφέρουν στην Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Αλασάν Εντάο της Καραγιουμρούκ να είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα και τους Τούρκους να κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Οι Πειραιώτες φέρονται να είναι σε επαφές τόσο με την ομάδα του 24χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά και με τον παίκτη και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «fotospor.com», o Εντάο είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με την τούρκικη ομάδα στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Εντάο και ο Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, ενώ είναι θέμα χρόνου να αποδεχτεί και η Καραγιουμρούκ την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Τούρκοι κάνουν ειδική αναφορά στα χρήματα που θα εισπράξει η Καραγιουμρούκ, διότι τον απέκτησε για 75.000 ευρώ τον Ιανουάριο του 2020. Ο Εντάο προέρχεται από μια καταπληκτική σεζόν με την τούρκικη ομάδα, καθώς σε 38 παιχνίδια στο πρωτάθλημα είχε 11 γκολ και 9 ασίστ. Η φοβερή χρονιά του Σενεγαλέζου εκτός από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προσέλκυσε και άλλους συλλόγους της Ευρώπης, αλλά και την Τραμπζονσπόρ, η οποία όμως δύσκολα θα καταφέρει να τον κάνει δικό της, λόγω του Ολυμπιακού όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ