Επίσημο: Αλεξανδρόπουλος… 2024 στον Παναθηναϊκό

Επίσημο: Αλεξανδρόπουλος… 2024 στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους «πράσινους».

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους «πράσινους».

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί εδώ και αρκετές ημέρες και αυτό που έμενε ήταν οι υπογραφές και η ανακοίνωση. Κάτι που συνέβη την Τρίτη (15/6) με τον νεαρό άσο να παραμένει κι επίσημα στο «τριφύλλι», με αυξημένες αποδοχές.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Ο Σωτήρης είναι ποδοσφαιριστής από τα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας σε λίγους μήνες μια δεκαετία με το Τριφύλλι στο στήθος! Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του τον Νοέμβριο του 2017 και το δεύτερο τον Αύγουστο του 2019. Επαγγελματικό ντεμπούτο πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2019 και έκτοτε έχει αγωνιστεί 39 φορές με τον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων ενώ έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ