«Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πληρώσει την Τσέλσι για τον Μπάμπα»

«Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πληρώσει την Τσέλσι για τον Μπάμπα»

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν κατάφερε να πληρώσει την ρήτρα του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα στην Τσέλσι και έτσι δεν αγόρασε τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές ανοιχτές υποθέσεις στο ρόστερ και μια από αυτές που «καίει» είναι και του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, με τον αριστερό μπακ της Τσέλσι να είναι δανεικός και τον Δικέφαλο του βορρά να μην τα έχει βρει για την αγορά του από τους μπλε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του «Goal», Νιζάρ Κινσέλ, το ενδεχόμενο να αγωνίζεται και του χρόνου στην Τούμπα ο Γκανέζος αμυντικός απομακρύνεται, καθώς ΠΑΟΚ και Τσέλσι δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι, με τον Δικέφαλο να μην έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Οι Μπλε (Τσέλσι) αναμένεται να είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν όλους τους δανεικούς και θα δουν τον Μπάμπα Ραχμάν να επιστρέφει από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για να τον αποκτήσει μόνιμα. Πιθανότερο είναι ότι θα κυνηγήσει μια μεταγραφή σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας αποδείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση κατά τη θητεία του στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Goal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ