Άρης: Θετικός στον κορονοϊό ο Σάσα

Άρης: Θετικός στον κορονοϊό ο Σάσα

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στην πατρίδα του και σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το ιατρικό τιμ του Άρη, ενώ από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν και οι Μήτρογλου, Ρόουζ και Ματίγια.

Ο Λούκας Σάσα δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα στη πατρίδα του, ενώ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το ιατρικό τιμ του Άρη. Ακόμα, οι Μήτρογλου και Ρόουζ θα επιστρέψουν αύριο στη Θεσσαλονίκη μετά από άδεια που πήραν, ενώ τη Πέμπτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Ματίγια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η πρώτη συγκέντρωση, αλλά και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από τη σημερινή «πρώτη» απουσίαζαν με άδεια οι Κώστας Μήτρογλου, Λίντσεϊ Ρόουζ (αμφότεροι αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη) και Χαβιέ Ματίγια (επιστρέφει την Πέμπτη), ενώ ο Λούκας Σάσα, που βρίσκεται στην πατρίδα του, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό (ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία της κατάστασης του)

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Όπως είναι γνωστό, οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο» μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/06), ενώ το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ