Άρης: Η «πρώτη» και το μήνυμα της ΠΑΕ (pics)

Άρης: Η «πρώτη» και το μήνυμα της ΠΑΕ (pics)

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Δασυγένειο και το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που βρέθηκαν σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Νωρίτερα οι παίκτες των κιτρινόμαυρων είχαν χωριστεί σε γκρούπ και πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο Άκης Μάντζιος ήταν αυτός που καλωσόρισε τους παίκτες του και τους ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά.

Η ΠΑΕ Άρης με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια, ανέβασε φωτογραφίες από τη πρώτη προπόνηση, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου… Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλές επιτυχίες!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

📸: Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει της νέας αγωνιστικής…

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ