Παναθηναϊκός: Προχωρημένες επαφές για Κώτσιρα

Παναθηναϊκός: Προχωρημένες επαφές για Κώτσιρα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του δεξιού μπακ, Γιάννη Κώτσιρα.

Η θέση του δεξιού μπακ είναι μία απ’ αυτές που έχει θέσει ως προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όλα δείχνουν πως βρέθηκε ήδη ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό που δημιουργείται.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κώτσιρα, τον δεξιό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο έχει ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά ο Σέρβος προπονητής, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Αρκάδες για την απόκτησή του.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό αλλά και άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, αναζητεί ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει βρεθεί σημείο επαφής μεταξύ Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Και οι πράσινοι δεν θα διστάσουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αγοράσουν τον Έλληνα ακραίο και να ενισχύσουν το δεξί άκρο της αμυντικής τους γραμμής με έναν παίκτη που στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Αστέρα στη Λεωφόρο ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.

Οι επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται ο Κώτσιρας να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στο φετινό καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ