Με Αβραάμ η «πρώτη» του Ολυμπιακού

Με Αβραάμ η «πρώτη» του Ολυμπιακού

Ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό με πρωινή προπόνηση. Ποιοι ήταν στο Ρέντη και ποιοι θα έρθουν τις επόμενες μέρες

Στο ξεκίνημα μιας νέας μεγάλης «περιπέτειας». Στον δρόμο για μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. Ο Μαρτίνς και οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη προπόνηση της σεζόν στο Ρέντη. 25 ερυθρόλευκοι έδωσαν το παρών στο πρώτο ραντεβού, στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να είναι παρών όπως επιθυμούσε διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς. Τον Τικίνιο που… υποδέχτηκε στο Ρέντη τους υπόλοιπους καθώς εδώ και μια εβδομάδα προπονούταν μόνος του. Ο Βραζιλιάνος στράικερ που είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του. Παρών και ο Αγκασίμ Μπα, ο πιτσιρικάς από τη Γουινέα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον «περνάει» από «εξετάσεις».

Στο γήπεδο του Ρέντη μπήκαν 24 για προπόνηση (εκ των οποίων τρεις πιτσιρικάδες από την δεύτερη ομάδα) καθώς ο Ουσεινού Μπα έχει δρόμο ακόμη για να μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις εξαιτίας της επέμβασης που έκανε στη μέση.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν στο Ρέντη ολοκληρώνοντας τις διακοπές τους και οι Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Τζολάκης, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Σισέ, Ντρέγκερ και Κρίστινσον που λόγω των εθνικών ομάδων πήραν παραπάνω μέρες άδειας. Όλοι θα είναι μαζί όταν ο Ολυμπιακός ταξιδέψει για την Αυστρία και τα έξι φιλικά που έχει να δώσει.

Η προετοιμασία έως τις 25 του μήνα που θα πετάξει για Αυστρία η ομάδα, θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις στο Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ