«Κλικ» από την «πρώτη» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν (pics)

«Κλικ» από την «πρώτη» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν (pics)

Δείτε εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη ενόψει της νέας σεζόν. «Η ομάδα επέστρεψε στο Ρέντη», το μήνυμα των «ερυθρόλευκων».

Ξεκινούν τα «βάσανα» στον Ολυμπιακό, με τους παίκτες των ερυθρόλευκων να επιστρέφουν στον Ρέντη μετά από λίγες εβδομάδες ξεκούρασης και χαλάρωσης για να αρχίσουν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε συνολικά 25 ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών στο πρώτο ραντεβού, όπου ο Ολυμπιακός ξεκινάει με στόχο να κατακτήσει το νταμπλ και να κάνει μια ακόμη σπουδαία πορεία στην Ευρώπη.

Από την πρώτη των ερυθρόλευκων δεν γινόταν να λείψει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχίζει κανονικά, όπως ακριβώς ήθελε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε και ο Τικίνιο, αλλά και ο Αγκασίμ Μπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την «πρώτη» απουσίαζαν οι Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Τζολάκης, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Σισέ, Ντρέγκερ και Κρίστινσον που πήραν παραπάνω μέρες άδειας λόγω των εθνικών ομάδων.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη του Ολυμπιακού και το μήνυμα της ΠΑΕ στα social media: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ