Δεληζήσης: «Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη»

Δεληζήσης: «Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη»

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη, ο Γιώργος Δεληζήσης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και μίλησει για τον στόχο των «κίτρινων» στο Conference League.

Στον Άρη ανήκει η καρδιά του Γιώργου Δεληζήση, όπως δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα. Ο αρχηγός του Άρη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και αναφέρθηκε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την ομάδα, ενώ στάθηκε και στον στόχο της ομάδας στο European Conference League.

«Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη. Δέχθηκα κάποιες προτάσεις αλλά τις άφησε πίσω μου γιατί δεν είχα άλλες σκέψεις αλλά να μιλήσω πρώτα με τον Άρη. Με τις πράξεις μου δείχνω την αγάπη μου στο γήπεδο και ο κόσμος κρίνει αναλόγως».

Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε στους στόχους της επόμενης χρονιάς αλλά και στα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα του: «Ακολουθεί μια ακόμη απαιτητική χρονιά, με μεγάλους στόχους. Πρέπει να κυνηγήσουμε τον καθένα ξεχωριστά με αρχή τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και πρέπει να κυνηγήσουμε το κάτι καλύτερο. Πρέπει να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που είχαμε πέρυσι στα αποδυτήρια όπου ήμασταν όλοι αγαπημένοι, παίκτες-τεχνικό τιμ και διοίκηση, ήμασταν ένα καλό σύνολο».

Θα είναι δυσκολότερη η χρονιά μετά τις μεταγραφές των αντιπάλων;

«Οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν άλλαξαν προπονητές που σημαίνει ότι θα ενισχυθούν περισσότερο. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της διοίκησης, στον πρόεδρο, στον προπονητή, στο υπάρχον υλικό και σε όσους έρθουν στην ομάδα και νομίζω ότι θα χτίσουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε μία καλή βάση από την περσινή σεζόν, εύχομαι να έρθουν και καλοί παίκτες για να μας βοηθήσουν να μπούμε στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ευελπιστώ επίσης ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί για εμάς ήταν μεγάλη απώλεια η περσινή απουσία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ