«Άνοιγμα» Γιαννιώτα σε Άρη: «Υπάρχουν συναισθήματα»

«Άνοιγμα» Γιαννιώτα σε Άρη: «Υπάρχουν συναισθήματα»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έμεινε ελεύθερος και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον Άρη.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ολοκλήρωσε έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού, αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM αναφέρθηκε στον Άρη, λέγοντας πως υπάρχουν συναισθήματα για την ομάδα που τον ανέδειξε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ποιότητα του Μπίσεσβαρ, ενώ μίλησε για τον Μήτρογλου και για την παρουσία του στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το υπόλοιπο της στρατιωτικής του θητείας:

«Είναι κάτι που το κάνουν όλοι. Μου είχε μείνει ένα υπόλοιπο, λόγω του ότι έπαιζα στο εξωτερικό. Πρέπει να το κάνω κι εγώ αφού το κάνουν όλοι».

Για την παρουσία του στην Κύπρο:

«Τελείωσα, ήταν μια καλή εμπειρία. Τώρα θέλω κάτι άλλο. Έχω δύο επιλογές από το εξωτερικό. Να τελειώσω το στρατιωτικό και να δούμε πού θα αγωνιστώ. Έχω συνηθίσει δεν έχω κάποιο θέμα».

Για τον Μπίσεσβαρ:

«Είναι ένας “ζωγραφος”, ένας καλλιτέχνης με τη μπάλα, την κάνει κομπολόι που λέμε. Έχει πολλή ποιότητα. Το θέμα είναι πώς αξιοποιείται από τον κάθε προπονητή. Στον ΠΑΟΚ τον έχω δει να κάνει τρελά παιχνίδια αλλά και να είναι αγνώριστος. Με τον Λουτσέσκου είχε την καλύτερη περίοδο και μπορεί να δώσει πράγματα. Από όσο τον θυμάμαι ήταν επαγγελματίας, στο γυμναστήριο στην προπόνηση. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα. Ένας προπονητής που γνωρίζει πώς θα τον αξιοποιήσει θα πάρει πράγματα. Οι αριθμοί δεν είναι μόνο γκολ και ασίστ. Ήταν πάρα πολύ καλός στον Απόλλωνα».

Αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον Άρη:

«Να σας πω τη αλήθεια είναι από τις λίγες φορές που δεν έχω κάνει κουβέντα. Υπάρχει και το θέμα με τις μεταγραφές. Έχω πάντα ιδιαίτερη σχέση με το κλαμπ. . Ο Άρης με έκανε ποδοσφαιριστή, υπάρχουν συναισθήματα. Το έχω πει πολλές φορές. Και οφείλεις να σέβεσαι, και να έχεις ξεκάθαρα πράγματα για κάποιες ομάδες. Ο Άρης έχει ανοδική πορεία, είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Δεν είναι ο Άρης για να μένει εκτός Ευρώπης. Και με την αγωνιστική του άνοδο βοηθά και στην άνοδο του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα».

Για τον Μήτρογλου:

«Μία μόνο λέξη. Killer. Όμως προέρχεται από καιρό απραξίας. Ένας ποδοσφαιριστής αν κάτσει ένα μήνα έξω είναι πολύ δύσκολο να φτάσει τον ρυθμό των υπολοίπων. Αλλά με σωστή προετοιμασία και με φιλικά θα δούμε τους πραγματικούς αριθμούς του Μήτρογλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ