AS: «Κοντά στον Μπατάλια ο Παναθηναϊκός»

AS: «Κοντά στον Μπατάλια ο Παναθηναϊκός»

Η ισπανική εφημερίδα ισχυρίζεται πως οι «πράσινοι» είναι το φαβορί για τον 29χρονο Αργεντινό αμυντικό χαφ, Ροντρίγκο Μπατάλια

Ο Ροντρίγκο Μπατάλια δεν φεύγει από την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, αφού πορτογαλικά και ισπανικά μέσα τον διατηρούν στην επικαιρότητα.

Η εφημερίδα «AS» άφησε να εννοηθεί σε ρεπορτάζ για την Αλαβές, ότι ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ είναι πιο κοντά στη μετακόμιση στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα έγραψε: «Ο Ροντρίγκο Μπατάλια κοστίζει 5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν αντέχει να διαθέσει μία ομάδα του επιπέδου της Αλαβές.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει τη διάθεση να χαμηλώσει το αντίτιμο, αλλά όχι σε λιγότερο από 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να έχει ανέβει περισσότερο, έχει ήδη πάρει το προβάδισμα από την Αλαβές και είναι κοντά στο να κλείσει τη μεταγραφή του Αργεντινού».

Παρότι η «AS» είναι ένα έγκυρο μέσο, στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να διαθέσει τόσα χρήματα για τον Μπατάλια ή για οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ