Σενάρια για Σεμέδο και Γουλβς! (pics)

Σενάρια για Σεμέδο και Γουλβς! (pics)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Μεγάλη Βρετανία και Πορτογαλία, ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα της Γουλβς, η οποία ενδιαφέρεται και για τον Σα.

Μετά τον Ζοσέ Σα, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουλβς. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε Μεγάλη Βρετανία και Πορτογαλία, το όνομα του σέντερ μπακ των Πειραιωτών βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των «Λύκων». Η Γουλβς είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό την θέλουν να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σεμέδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 27χρονος σέντερ μπακ ανανέωσε πριν από λίγους μήνες τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τους Ερυθρόλευκους είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το περασμένο καλοκαίρι, όπως είχατε διαβάσει από to10.gr, είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του η Μπενφίκα, αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή του στους Αετούς. Εκτός από την ομάδα της Λισσαβόνας, ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε ακουστεί επίσης για την Πόρτο.

Απομένει να φανεί εάν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την Γουλβς για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ, με τους Λύκους να «συνδέονται» και με τον Ζοσέ Σα.

Η βρετανική ομάδα χάνει τον Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος μετακομίζει στην Ιταλία για την Ρόμα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι στη Γουλβς αγωνίζεται ο Ντάνιελ Ποντένσε, τον οποίο ο αγγλικός σύλλογος είχε αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2020.

Οσον αφορά στον Σεμέδο, ο διεθνής άσος φέτος πραγματοποίησε 44 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ σε 3.628 λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά με τον Ολυμπιακό έχει παίξει σε 89 ματς, έχοντας 6 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ