Μελισσανίδης: «Εγκαίνια στο γήπεδο του χρόνου τέτοια εποχή»

Μελισσανίδης: «Εγκαίνια στο γήπεδο του χρόνου τέτοια εποχή»

Η ΑΕΚ και η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψαν την προγραμματική συμφωνία για την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς.

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της Αγιάς Σοφιάς έγινε το πρωί της Παρασκευής.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Κοσμά, καθώς και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, μετέβησαν στην Περιφέρεια για τις υπογραφές της προγραμματικής σύμβασης. Η οποία αφορά την την προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου, προϋπολογισμού 14.274.193,50 ευρώ.

Τους υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και συνεργάτες του, ενώ παρόντες ήταν και στελέχη της Dimand SA, που «τρέχει» το έργο.

Μετά τις υπογραφές, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι το πιο όμορφο της Ευρώπης»,

«Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος» τόνισε ο Γιώργος Πατούλης.

Τότε, παρενέβηκε ο Μελισσανίδης ο οποίος έριξε τη σπόντα του: «Το θέμα είναι ποσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες» και ο Πατουλης γελώντας απάντησε: «Για αυτό ο πρόεδρος έχει φτάσει εδώ! Δεν του αρκεί το ένα βήμα που γίνεται, πάει αμεσως στο δεύτερο. Το άγχος του όμως είναι δημιουργικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ