ΑΕΚ: Το πρώτο «σκανάρισμα» του Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Το πρώτο «σκανάρισμα» του Μιλόγεβιτς

Ο τρόπος δουλειάς του Σέρβου τεχνικού στην Πορταριά και οι οδηγίες του.

Φουριόζος ξεκίνησε το κεφάλαιο της ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να δουλεύει με το «καλημέρα» σε υψηλή ένταση με τους παίκτες του. Ο Σέρβος προπονητής, έχει ένα προφίλ αυτές τις πρώτες τρεις ημέρες που χαρακτηρίζεται από την ισορροπία. Είναι και κοντά στους παίκτες αλλά κρατά παράλληλα και την απαραίτητη απόσταση που πρέπει να υπάρχει.

Εξ αρχής, δε, έχει μεταφέρει κάποιους κανόνες προς τους ποδοσφαιριστές του αλλά και το υπόλοιπο τιμ που πρέπει να τηρούνται. «Θέλω πειθαρχία και καλή δουλειά από όλους. Θα ερχόμαστε και θα φεύγουμε όλοι μαζί. Και από το γήπεδο και από το φαγητό. Απαγορεύονται τα κινητά όταν είμαστε όλοι μαζί. Μόνο στα δωμάτια σας. Να τηρείτε τις ώρες».

Ο Μιλόγεβιτς έχει έρθει «διαβασμένος». Γνωρίζει καλά τα προβλήματα του ρόστερ και τι δεν πήγε καλά πέρυσι. Και έχει επικεντρωθεί εκεί. Το βάρος σε αυτές τις πρώτες μέρες πέφτει κυρίως στην τακτική και την φυσική κατάσταση. Δύο τομείς στους οποίους οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποδειχθεί αδούλευτοι.

Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου μιλάει συνεχώς στους παίκτες κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής. Τους εξηγεί τι περιμένει από εκείνους στο γήπεδο και πως θα πρέπει να κινηθούν. Ενώ αρκετές φορές έχει διακόψει την προπόνηση, όταν βλέπει πως κάτι που έχει ζητήσει δεν εκτελείται σωστά.

Ήδη κάποια πράγματα της φιλοσοφίας του πάντως έχουν «περάσει» στους παίκτες του. Ενώ είναι δεδομένο πως όσο περνά ο καιρός όλα αυτά θα αφομοιώνονται ακόμα περισσότερο, μιας και όπως αναφέραμε αρχικά ο Μιλόγεβιτς έχει έρθει στην ΑΕΚ… φουριόζος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ