ΠΑΟΚ : «Στόχος η νίκη σε κάθε ματς» είπε ο Κάμπος

ΠΑΟΚ : «Στόχος η νίκη σε κάθε ματς» είπε ο Κάμπος

Μόνο νίκες πρέπει να κάνουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε με δηλώσεις του και ο Τζάλμα Κάμπος κατά τη διάρκεια της βράβευσής του για το «Best goal» του Ιανουαρίου.

Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, αλλά σε κάθε αναμέτρηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ ψάχνουν το ίδιο αποτέλεσμα: τη νίκη. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο Τζάλμα Κάμπος, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του για το «Best goal» Ιανουαρίου που είχε σημειώσει απέναντι στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τζάλμα Κάμπος:

Για το βραβείο που παρέλαβε:

«Είμαι χαρούμενος. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω βραβείο Best Goal, μέσω ψηφοφορίας του κοινού. Τώρα το γκολ. Ήταν λίγο περίεργο, αλλά ήταν όμορφο».

Για το αν το βραβείο ισοφαρίζει το γεγονός ότι δεν έλαβε αντίστοιχο βραβείο για το γκολ που έβαλε την περσινή σεζόν στον Άγιαξ:

«Κόντρα στον Άγιαξ ήταν ένα διαφορετικό γκολ. Διαφορετική γωνία και ήθελα να το κάνω. Αυτό στην Κέρκυρα ήταν λίγο τυχερό».

Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που είχε:

«Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό και τώρα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Δείτε παρακάτω το video με τις δηλώσεις του Ανγκολέζου εξτρεμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ