«Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς»

«Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς»

Σερβικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Σέρβος στράικερ βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για τις τελικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Ξαφνικά, θέμα Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς «έσκασε» για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα εμφανίζεται προχωρημένο και όχι μία απλή συζήτηση.

Γιατί δημοσιεύματα από τη Σερβία υποστηρίζουν πως ο Σέρβος επιθετικός αφίχθηκε σήμερα (20/6) στη Θεσσαλονίκη, για να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η συζήτηση μεταξύ του Πρίγιοβιτς και των «ασπρόμαυρων» άρχισε το Σάββατο, αλλά προχώρησε τόσο γρήγορα ώστε ο 31χρονος στράικερ να πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ και ο Πρίγιοβιτς συμφωνήσουν, τότε το σερβικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πρίγιοβιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Πρίγιοβιτς φέρεται να δέχτηκε πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα τις τελευταίες ώρες και τη σκεφτόταν σοβαρά.

Όμως, το μπάσιμο του ΠΑΟΚ μετέβαλλε τα δεδομένα και έχει φέρει προ διλήμματος τον Σέρβο στράικερ. Πάντως, η άφιξη του Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη σημαίνει πως μάλλον κλίνει προς την επιλογή του Δικεφάλου, παρά για τον πρωταθλητή Σερβίας.

Ο Πρίγιοβιτς έπαιξε σε 86 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και σκόραρε 55 γκολ, στέφθηκε δύο φορές Κυπελλούχος, ενώ έχει μερίδιο στο νταμπλ του 2019, αν και πήρε μεταγραφή τον Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ