H… υπόθεση εσωτερικού στην ΑΕΚ για τον Βράνιες

H… υπόθεση εσωτερικού στην ΑΕΚ για τον Βράνιες

Υπάρχει ένα πρόσωπο στην Ένωση που απεχθάνεται ο Βράνιες: ο Παναγιώτης Κονέ. Και μία ενδεχόμενη συνύπαρξη τους στα Σπάτα προμηνύεται δύσκολη...

Στην ιστορία της ΑΕΚ με τον Όγκνιεν Βράνιες η λογική έχει καταργηθεί προ πολλού. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο που η Ένωση ψάχνει για στόπερ, το όνομα του Βόσνιου στόπερ απασχολεί την επικαιρότητα. Πότε με δόση αλήθειας και πότε από συνήθεια…

Πάντως, τον προηγούμενο Ιανουάριο το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει ο Βράνιες στην ΑΕΚ ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Η διοίκηση της ΑΕΚ είχε μιλήσει με τον Βόσνιο αμυντικό, ο Μανόλο Χιμένεθ ως συνήθως δεν προέβαλε ενστάσεις, οπότε όλα ήταν έτοιμα για την επανασύνδεση.

Τι χάλασε τον βέβαιο γάμο; Ο Παναγιώτης Κονέ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έθεσε βέτο για την επιστροφή του 31χρονου αμυντικού, αφού εκτίμησε πως ο ποδοσφαιριστής θα ασκούσε κακή επιρροή στα αποδυτήρια, λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του. Και πως θα προκαλούσε προβλήματα που ο Κονέ δεν ήθελε να διαχειριστεί.

Φυσικά, ο Βράνιες έμαθε ποιος τον «έκοψε» από την ΑΕΚ. Για αυτό είχε αντιδράσει άσχημα και σε ένα Insta-story είχε γράψει ότι «δεν επέστρεψα στην ΑΕΚ για έναν π…η». Ο Βράνιες δεν το προχώρησε ώστε να γράψει και όνομα, αλλά… τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Στον Κονέ αναφερόταν ο Βράνιες και ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας το ξέρει.

Τώρα, ο Βράνιες απασχολεί και πάλι την ειδησεογραφία της ΑΕΚ και με αρκετές πιθανότητες να έρθει στην Αθήνα. Αυτό δεν προξενεί εντύπωση, παρότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε «κάψει» τον ποδοσφαιριστή στην πρόσφατη συνάντηση του με τους ρεπόρτερ, κάνοντας λόγο για… καμένα λάδια.

Το πιο σοβαρό ζήτημα είναι άλλο: αν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Βράνιες, πως ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας θα συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Κονέ; Διότι ο Κονέ συνεχίζει στο πόστο του και εκ των πραγμάτων, θα έχει καθημερινή επαφή με τον Βόσνιο στα Σπάτα. Ο Βράνιες δεν είναι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος στις αντιδράσεις του και για τον Κονέ δεν τρέφει καλά αισθήματα. Και ο Κονέ το γνωρίζει καλά. Άραγε, θα πάρει τα μέτρα του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Η συνέχεια επί των… Σπάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ