ΑΕΚ: Θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ ο Εντσάμ

ΑΕΚ: Θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ ο Εντσάμ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ αναμένεται να αποδεσμευτεί τις επόμενες μέρες και τυπικά από τη Σέλτικ και να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Ολιβιέ Εντσάμ θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Σέλτικ και όπως όλα δείχνουν αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί, με τον παίκτη της δευτεραθλήτριας Σκωτίας να έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία, οι Κέλτες έχουν πάρει την απόφαση να αφήσουν ελεύθερο τον Γάλλο μέσο και μεγάλο στόχο της Ένωσης για τον άξονα.

Για την ακρίβεια το ρεπορτάζ που βγαίνει από πλευράς Σέλτικ κι αυτό που διαρρέεται, είναι πως παρ’ ότι ο Εντσαμ έχει άλλον έναν χρόνο συμβολαίου συν τη δυνατότητα που έχει μέχρι τέλος του μήνα η σκοτσέζικη ομάδα να του ενεργοποιήσει το «+1», οι δυο πλευρές θα πάνε σε άμεσο διαζύγιο κοινής αποδοχής.

Αυτό που εκκρεμεί για να πάρει ο παίκτης την ελευθέρας του είναι να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για κάποια χρήματα, που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο όσον αφορά το διαζύγιο που είναι επιθυμία και των δυο. Από τη στιγμή που αυτό βγει και επισημοποιηθεί θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να ντυθεί ο Εντσάμ στα κιτρινόμαυρα καθώς υπάρχει πλήρη συμφωνία με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ