Ολυμπιακός: Οι αφίξεις, η Αυστρία και η πρόβα τζενεράλε στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Οι αφίξεις, η Αυστρία και η πρόβα τζενεράλε στο Καραϊσκάκη

Ξεκινούν τα σπουδαία σε όλα τα επίπεδα στον Ολυμπιακό. Οι Κουντέ, Καμαρά τα φιλικά στην Αυστρία και το τελικό τεστ πριν τον 2ο προκριματικό γύρο – Τι γίνεται με τα διαρκείας.

Από την μια οι μεταγραφές. Από την άλλη το αγωνιστικό πλάνο που μπαίνει σε δοκιμασία από τα τέλη της εβδομάδας. Μια εβδομάδα γεμάτη σε όλα τα επίπεδα. Με τον Ολυμπιακό να προχωράει μεθοδικά για την δημιουργία της νέας ομάδας που θα επιδιώξει να συνεχίσει την κυριαρχία της στην Ελλάδα και να κάνει ένα ακόμη βήμα στην Ευρώπη. Μια διαδρομή που δεν θα είναι εύκολη. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανεβάζει ρυθμούς στο Ρέντη και να ετοιμάζεται για τα πρώτα τεστ στην Αυστρία.

Στο «μέτωπο» των μεταγραφών αναμένεται η άφιξη των Κουντέ (αναμένεται αύριο στην Αθήνα, όπως έχουμε αναφέρει) και Αγκιμπού Καμαρά για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό. Τόσο ο Καμερουνέζος άσος όσο και ο νεαρός εξτρέμ θα είναι εφόσον όλα πάνε καλά στην αποστολή για την Αυστρία όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός που αναχωρεί για την Αυστρία την Παρασκευή έχοντας μπροστά του ένα γεμάτο πρόγραμμα με τον Μαρτίνς να τεστάρει τους παίκτες του μέσα από έξι δυνατά φιλικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

26 Ιουνίου στις 19:00: Βόλφσμπεργκερ – Ολυμπιακός
27 Ιουνίου στις 19:00: Κράσνονταρ – Ολυμπιακός
29 Ιουνίου στις 19:00: Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός
30 Ιουνίου στις 19:00: ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ολυμπιακός
02 Ιουλίου στις 19:00: ΟΥΦΑ – Ολυμπιακός
03 Ιουλίου στις 19:00: Κραϊόβα – Ολυμπιακός

Η επιστροφή στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου με τις προπονήσεις να συνεχίζονται στο Ρέντη και την πρόβα τζενεράλε πριν από τον πρώτο αγώνα στις 20 ή 21 Ιουνίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, να γίνεται στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι έψαχναν ένα δυνατό φιλικό με τις πληροφορίες να θέλουν την Γαλατάσαραι να είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν. Οι πρωταθλητές θα μπορέσουν περίπου μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας ή την Νεφτσι Μπακού στο Καραισκάκη, να δώσουν το πιο δυνατό φιλικό στην προετοιμασία τους.

Τα διαρκείας και τα ευχάριστα νέα για τον κόσμο

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον βεβαίως, ειδικά για τους οπαδούς που περιμένουν πως και πως την επιστροφή τους στα γήπεδα, αναμένονται και οι αποφάσεις για την παρουσία κόσμου. ‘Όλα βεβαίως εξαρτώνται από την Κυβέρνηση με τις πληροφορίες να είναι ξεκάθαρα υπερ της επιστροφής του κόσμου, πάντα με προϋποθέσεις. Το ερώτημα είναι από πότε θα ισχύσει αυτό. Στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι για την επόμενη σεζόν ετοιμάζοντας και την διαδικασία για τα εισιτήρια διαρκείας. Κάτι που περιμένουν με αγωνία οι οπαδοί της ομάδας με τα ευχάριστα νέα να έρχονται σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ