Οι Γκανέζοι αποκαλύπτουν την αλήθεια για ΠΑΟΚ και Μπάμπα

Οι Γκανέζοι αποκαλύπτουν την αλήθεια για ΠΑΟΚ και Μπάμπα

Οι συμπατριώτες του Μπάμπα αποκάλυψαν ότι ο ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε καν να κρατήσει τον διεθνή μπακ. Για οικονομικούς λόγους...

Παρά το γεγονός ότι άργησε να μπει στο κλίμα, όταν ο Μπάμπα Ραχμάν προσαρμόστηκε στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα. Ο Γκανέζος μπακ ήρθε στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός από την Τσέλσι και κατέγραψε 17 εμφανίσεις με 1 γκολ κατακτώντας το Κύπελλο με τον Δικέφαλο.

Είναι δεδομένο πως με βάση τα όσα έδειξε ο Μπάμπα στο τελευταίο ειδικά κομμάτι της σεζόν, ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στην πράξη. Αυτό αποκαλύπτουν τουλάχιστον οι συμπατριώτες του διεθνούς μπακ που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Όπως αναφέρουν λοιπόν τα ρεπορτάζ στην Γκάνα, το οικονομικό αποδείχτηκε απροσπέραστο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ που δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Τσέλσι για τον ποδοσφαιριστή. Νέος δανεισμός δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί αφού σε έναν χρόνο ο παίκτης μένει ελεύθερος και η Τσέλσι επιθυμεί να τον πουλήσει ώστε να βγάλει κάποιο κέρδος.

Έτσι ο Μπάμπα «ψάχνεται» πλέον για ομάδα σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα έχοντας ως «όπλο» του και τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τον ΠΑΟΚ όπου έδειξε ότι είναι ένας παίκτης με δυνατότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ