Μπατάλια: «Δύσκολη η κατάσταση στην Σπόρτινγκ, θέλω να μείνω στην Ευρώπη»

Μπατάλια: «Δύσκολη η κατάσταση στην Σπόρτινγκ, θέλω να μείνω στην Ευρώπη»

O Ροντρίγκο Μπατάλια που φέρεται να απασχολεί και τον Παναθηναϊκό μίλησε για τη Σπορτινγκ και το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στην Ευρώπη.

Ο Ροντρίγκο Μπατάλια είναι ένας ποδοσφαιριστής που φαίνεται πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό, με τους Πορτογάλους να ασχολούνται με την περίπτωση του επί καθημερινής βάσεως και να θεωρούν δεδομένο πως το τριφύλλι θα κυνηγήσει την απόκτηση του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν αινιγματικός σε δηλώσεις του και δεν μίλησε για συγκεκριμένες ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους. Ο Μπατάλια τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει στην Σπόρτινγκ, όπου αναμένεται τη φετινή σεζόν να αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Ole»:

«Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ, οπότε δεν μπορώ να είμαι ξεκάθαρος για το μέλλον μου. Δεν εξαρτάται από μένα. Αυτή την στιγμή είναι δύσκολη η κατάσταση. Θα δούμε τι είναι καλύτερο γι’αυτούς και για μένα. Η αλήθεια είναι πάντως πως θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ο Μπατάλια αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην Αλαβές, ενώ δεσμεύεται με τους Πορτογάλους μέχρι το 2023, όμως όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τους επιτελείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ