Αλλαγή ώρας στην άφιξη Κουντέ: Έρχεται στη 01.00 τα ξημερώματα στην Αθήνα

Αλλαγή ώρας στην άφιξη Κουντέ: Έρχεται στη 01.00 τα ξημερώματα στην Αθήνα

Ο Πιερ Κουντέ λόγω μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους, θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πιερ Κουντέ, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον παίκτη αλλά και με την Μάιντς. Οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες μέρες δούλευαν πολύ πάνω στην περίπτωση του κεντρικού χαφ της γερμανικής ομάδας, είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr και τελικά επήλθε συμφωνία με τον 25χρονο να γίνεται κάτοικος Πειραιά.

Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί το deal είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, με τον Καμερουνέζο μέσο να αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο Κουντέ αναμενόταν σήμερα στο Ελευθέριος Βενιζέλος περίπου στις 15:00 το μεσημέρι, όμως λόγω μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους ακυρώθηκε η πτήση του.

Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε και η ώρα άφιξης του στο αεροδρόμιο της Αθήνας και πλέον αναμένεται να πατήσει το πόδι του στο Ελευθέριος Βενιζέλος στη 01:00 τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα μόλις τελειώσει με το διαδικαστικό κομμάτι της συμφωνίας με τους ερυθρόλευκους, θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και θα συμπεριελήφθη στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Αυστρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ