«Ο Λουτσέσκου πιέζει για Ντεϊόλα, στο κόλπο και η Φράιμπουργκ»

«Ο Λουτσέσκου πιέζει για Ντεϊόλα, στο κόλπο και η Φράιμπουργκ»

Τι αναφέρουν στην Ιταλία για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ωστόσο στο κόλπο της απόκτησης του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχει μπει και η Φράιμπουργκ.

Όσα αναφέρουν οι Ιταλοί:

«Η Κάλιαρι προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από την μεταγραφή και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, που έχει καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του εκεί, του πελάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί, εργάζεται σκληρά για να κλείσει η συμφωνία…

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάζο Τζιουλίνι – αρχικά – ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ συν μπόνους και τώρα φαίνεται να έχει χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, σε 3.000.000 ευρώ συν τα μπόνους. Οι δυο πλευρές δουλεύουν πυρετωδώς τη συμφωνία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου να πιέζει για να κλείσει το deal.

Τις τελευταίες ημέρες η Φράιμπουργκ ζήτησε πληροφορίες για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και θα μπορούσε να κάνει πρόταση για τον παίκτη, ειδικά αν η απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι παραμείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ