«Ο Ολυμπιακός επιμένει για Ενκουντού»

«Ο Ολυμπιακός επιμένει για Ενκουντού»

Στην Τουρκία νέα δημοσιεύματα μιλούν για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κέβιν Ενκουντού, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν την απόφαση του Γάλλου εξτρέμ της Μπεσίκτας

O Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει για τον κατάλληλο εξτρέμ για τη νέα σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς που έχει πολύ ψηλά στη λίστα του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι και ο Κέβιν Ενκουντού, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας.

Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ και είναι γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του. Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται να «καίγεται» να μείνει στην Μπεσίκτας και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Γάλλο, όμως ταυτόχρονα περιμένει τον ίδιο να αποφασίσει. Μάλιστα σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή για τον Ενκουντού, διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει εξαιρετική άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς και θα τον ήθελε στους Πειραιώτες.

Η Μπεσίκτας από την πλευρά της θέλει να κρατήσει τον παίκτη και τη νέα σεζόν και έχει και το δέλεαρ των ομίλων του Champions League, όμως ο Ενκουντού δεν έχει αποφασίσει και είναι αινιγματικός. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο με τον Γάλλο και τον Ολυμπιακό, όμως στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν προχωρά σε απόκτηση άλλου έξτρεμ, η υπόθεση του Ενκουντού θα είναι πάντα ανοιχτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ