Μποροβήλος: «Η αίσθησή μου είναι ότι τη νέα χρονιά θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα»

Μποροβήλος: «Η αίσθησή μου είναι ότι τη νέα χρονιά θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα επιστρέψει ο κόσμος στις κερκίδες, από την επόμενη σεζόν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στις κερκίδες, αρχής γενομένης της νέας σεζόν, εξέφρασε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος, για την λίγκα αυτό που προέχει είναι η υγεία των φιλάθλων, επομένως οι σύλλογοι ζητούν οδηγίες από τις υγειονομικές αρχές.

«Η αίσθησή μου είναι ότι τη νέα χρονιά θα πάμε με κόσμο. Εάν θα πάμε με μάσκες, εμβόλια ή με μικρό ποσοστό δεν το ξέρω. Αυτό θα διαπραγματευτούν τώρα. Ως Λίγκα λέμε να μας δώσουν οδηγίες ώστε να προστατεύσουμε τους παίκτες και τους φιλάθλους. Μας ενδιαφέρει, πρωτίστως, η υγεία των φιλάθλων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ