«Ο Λεάντρο Φερνάντες στο μπλοκάκι του Γιοβάνοβιτς»

«Ο Λεάντρο Φερνάντες στο μπλοκάκι του Γιοβάνοβιτς»

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» από την Ολλανδία, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Λεάντρο Φερνάντες, προϊόν των ακαδημιών της Αϊντχόφεν, εξετάζεται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Είναι ένα παιδί που στα 19 του χρόνια τον ανακάλυψε η Γιουβέντους. Από τις ακαδημίες της Αϊνχτόφεν, εκεί που είχε τρελάνει κόσμο και κοσμάκη. Και είχε χαρακτηριστεί ως το επόμενο… χρυσό παιδί του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Η παρουσία του Λεάντρο Φερνάντες στις «μικρές» ομάδες της PSV τον είχε φέρει και στις «μικρές» Εθνικές της Ολλανδίας. Έξι συμμετοχές στην under 15, τις διπλάσιες στην under 16, 16 συμμετοχές στην Under 17 και 7 συμμετοχές στην Under 18. Με τα σκαλοπάτια να τα ανεβαίνει το ένα μετά το άλλο.

Αυτές οι εμφανίσεις του τον έφεραν στη Γιουβέντους. Με τους μπιανκονέρι αγωνίστηκε στην Primavera σε 24 παιχνίδια, έχοντας πέντε γκολ και τρεις ασίστ, αλλά δεν χτύπησε ποτέ την πόρτα της πρώτης ομάδας. Δόθηκε πέρσι τον Σεπτέμβρη ως ελεύθερος στην Πεσκάρα και αγωνίστηκε στη Serie B, ωστόσο τον Απρίλιο όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του έμεινε ελεύθερος και από τότε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θέλοντας να βρεθεί σε μια ομάδα που θα του δώσει χρόνο, ρόλο και θα τον εμπιστευτεί ώστε να βγάλει στο γήπεδο αυτά τα οποία περίμεναν όσοι πίστεψαν σε αυτόν.

Ο Λεάντρο Φερνάντες δοκιμάστηκε από τη Φέγενορντ τον προηγούμενο μήνα και πριν από λίγες μέρες μπήκε στο… μπλοκάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» από την Ολλανδία, ο 21χρονος Ολλανδός μέσος έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και είναι ένα από τα ονόματα που ο προπονητής του Παναθηναϊκού το κοιτάζει με ενδιαφέρον. Ως μια έξτρα λύση για τη μεσαία γραμμή και όχι ως τον βασικό χαφ που θέλει να φέρει για να κάνει τη διαφορά.

Οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν πως είναι πιθανό ο Φερνάντες να έρθει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί και αν ικανοποιήσει να μεταβεί και στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Άλλωστε πρόκειται για μια λύση που δεν απαιτεί πολλά χρήματα και για μια επένδυση με πολλές προοπτικές για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται οποιαδήποτε επαφή με την πλευρά του παίκτη, όπως συμβαίνει με κάθε περίπτωση που εξετάζει ο Γιοβάνοβιτς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ