Στο Ρέντη ο Χολέμπας – Τετ α τετ με τον Μαρτίνς 

Στο Ρέντη ο Χολέμπας – Τετ α τετ με τον Μαρτίνς 

Ο 37άχρονος αμυντικός, Χοσέ Χολέμπας, μίλησε με τον Πορτογάλο τεχνικό και...

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη έκανε σήμερα την εμφάνιση του ο Χοσέ Χολέμπας. Και η παρουσία του 37άχρονου αμυντικού; Σαν από μόνη της να ξεκινά το ντόμινο για την αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού.

Τον θέλει στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς, τον Χοσέ Χολέμπας. Θέλει να τον έχει και του χρόνου στο ρόστερ, εκτιμώντας και την προσφορά του αλλά και την ικανότητα του να παίζει άριστα τον ρόλο του «διπλοθεσίτη»: Και στον ασβέστη της αριστερής γραμμής του γηπέδου. Και σαν αριστερός στόπερ στον σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Και τα δύο με αρκετά καλή προσαρμογή. Σε τέτοιο βαθμό που η σεζόν που πέρασε τον βρήκε με 30+ συμμετοχές.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι οι Ερυθρόλευκοι από τον Μάη έχουν προσφέρει το δικαίωμα –και μια νέα μονοετή συμφωνία- στον 37άχρονο να συνεχίσει στα γνώριμα λημέρια του. Δεν είναι μυστικό ότι τον θέλουν κοντά τους. Όπως ακριβώς έκαναν και με τον Ματιέ Βαλμπουενά αλλά και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που έχει ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Το θέμα όμως είναι –μάλλον- αλλού. Στο γεγονός ότι ο Χοσέ Χολέμπας δεν έχει ακόμη αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο ή αν ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του. Υπάρχει για εκείνον ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες (Εμιράτα, ΗΠΑ) αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπαίνει στη… ζυγαριά. Ο Χολέμπας άλλωστε και πέρσι είχε ανάλογους πειρασμούς και τελικά συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο μόνο για τον Ολυμπιακό. Αν δεν εμφανίζονταν οι Ερυθρόλευκοι θα συμπλήρωνε ήδη χρόνο ως «βετεράνος».

Αν λοιπόν η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί γύρω από την υπόθεση είναι η σωστή; Εκεί «παίζεται» και φέτος η κουβέντα. Αν θα συνεχίσει θα το κάνει αποκλειστικά για τους Πειραιώτες. Ακόμη δεν το έχει πάρει απόφαση.

Για όλα αυτά βρέθηκε στον Ρέντη, σήμερα. Με δική του πρωτοβουλία. Για να μιλήσει από κοντά με τον Πέδρο Μαρτίνς και να του εξηγήσει όσα σκέφτεται. Το θέμα όμως είναι ότι πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Και ότι πολύ λογικά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προχωρήσει τον σχεδιασμό του.

Αυτή τη στιγμή στην αριστερή πλευρά της άμυνας υπάρχει μόνο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Με τους στόπερ πρόβλημα δεν υπάρχει: Το rotation είναι γεμάτο. Με έναν ακραίο μπακ όμως προφανώς και δεν μπορούν να μπουν στην ευθεία για τους προκριματικούς.

Προφανώς λοιπόν οι πρωταθλητές ετοιμάζονται να πάρουν τα μέτρα τους.

Αυτή τη στιγμή η πιθανότερη εξέλιξη είναι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει έναν άλλο ποδοσφαιριστή. Και ο Χοσέ Χολέμπας κάπου εδώ να ρίξει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του.

Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν λες ποτέ. Και δη σε θέματα που αφορούν στο ευρύτερο μεταγραφικό πεδίο.  Άρα τίποτε δεν τελείωσε, μέχρι να τελειώσει. Οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ