Άρης: Η άδεια του Ρόουζ και η απόκτηση και δεύτερου στόπερ

Άρης: Η άδεια του Ρόουζ και η απόκτηση και δεύτερου στόπερ

Ο Γάλλος αμυντικός ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ να ταξιδέψει στο ρεπό του στη Βαρσοβία για να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Λέγκια, ενώ οι κιτρινόμαυροι στη περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα αποκτήσουν ακόμα έναν στόπερ.

Το σίγουρο είναι οτι σε περίπτωση που δεν υπήρχε ο φόβος του μεταγραφικού BAN για τον Άρη, θα είχε ήδη ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η πολωνική ομάδα στη νέα επικοινωνία που είχε με τους κιτρινόμαυρους φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές τους απαιτήσεις, ενώ προσφέρει στον Ρόουζ και μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Ενα από τα πράγματα που φαίνεται οτι προβληματίζει τον ποδοσφαιριστή είναι οι συνθήκες ζωής στη Πολωνία σε σχέση με την Θεσσαλονίκη.

Γι αυτό τον λόγο φαίνεται οτι ζήτησε, σύμφωνο με πληροφορίες, άδεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να μεταβεί στο ρεπό του στη Πολωνία και να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Λέγκια.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι στον Άρη είχαν προγραμματίσει να κινηθούν για έναν κεντρικό αμυντικό. Στη περίπτωση, όμως, που παραχωρηθεί ο Ρόουζ, θα αποκτήσουν και δεύτερο.

Πολύ δύσκολα, πάντως, θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρόουζ και οποιοδήποτε άλλου παίκτη, πριν από την 1η Ιουλίου και σε αναμονή της απόφασης του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAN.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ