Στην Αθήνα για Ανσαριφάρντ, Μασούντ και Χατζισαφί ο Κεϊρόζ

Στην Αθήνα για Ανσαριφάρντ, Μασούντ και Χατζισαφί ο Κεϊρόζ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο προπονητής της εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τους Ιρανούς παίκτες που αγωνίζονται στη Superleague. Ο Πορτογάλος προπονητής θα βρεθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά τον Μασούντ στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. Εν συνεχεία θα πάει στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι […]

Στην Αθήνα βρίσκεται ο προπονητής της εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τους Ιρανούς παίκτες που αγωνίζονται στη Superleague.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα βρεθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά τον Μασούντ στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. Εν συνεχεία θα πάει στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για να δει τις προσπάθειες των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί.

Ο άσος της Ένωσης φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην εθνική του ομάδα, παρά τα όσα είχα συμβεί το περασμένο καλοκαίρι και ο προπονητής θέλει να τσεκάρει την κατάστασή του, όπως θα συμβεί και με τους άλλους δύο Ιρανούς των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ