Παναθηναϊκός: Το μέλλον του Νιάς

Παναθηναϊκός: Το μέλλον του Νιάς

O Σιχ Νιάς φαίνεται να ζήτησε από την Λιλ να του ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον του, δεδομένων και των προτάσεων από άλλους συλλόγους.

Ο Σιχ Νιάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, μετά το πέρας του εξάμηνου δανεισμού του στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο ο νεαρός μέσος δεν γνωρίζει τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα της νέας χρονιάς, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την Λιλ να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, δεδομένου του ότι έχουν φτάσει προτάσεις για τον ίδιο στα γραφεία του γαλλικού συλλόγου.

Όμως το κλαμπ της ομώνυμης πόλης αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Ο «αρχιτέκτονας» της φετινής επιτυχίας, Κριστόφ Γκαλιτέ, θα αποχωρήσει από τους «Λε Ντογκ» και ο διάδοχος του – ο οποίος δεν έχει βρεθεί ακόμα – θα θέλει να δει όλους του παίκτες του ρόστερ, ενώ  παράλληλα μία νέα θέση ανοίγει για τον νυν ποδοσφαιριστή των «πράσινων», καθώς ο Σουμαρέ (που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής) αναμένεται να πουληθεί από τον σύλλογο.

Πάντως, ο μάνατζερ του Νιάς, Μουσταφά Καμαρά, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν σταματά τις διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους, μίας και δεν έχει την πρόθεση να αφήσει το μέλλον του πελάτη του να βρίσκεται στον «αέρα».

«Ρώτησα τον κ. Λετάνγκ (σ.σ. ο πρόεδρος της Λιλ) πώς θα μπορούσε να αρνηθεί αυτές τις προσφορές όταν δεν γνωρίζουμε τον προπονητή. Το περασμένο καλοκαίρι, την ίδια στιγμή της σεζόν, ο Λουίς Κάμπος μας είπε ότι ο σύλλογος βασίζονταν σε αυτόν» υποστήριξε ο ατζέντης του 21χρονου και συμπλήρωσε:

Προτεραιότητά του είναι να μείνει στη Λιλ, να καθιερωθεί εκεί, αλλά για να το επιτύχει πρέπει να παίξει και προς το παρόν βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Δεν μπορώ να αρνηθώ να ακούσω άλλους συλλόγους, επειδή έχουμε ακόμα μεγάλες ευκαιρίες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ