ΑΕΚ : Φουλ επίθεση από Χιμένεθ

ΑΕΚ : Φουλ επίθεση από Χιμένεθ

Με όλα τα βαριά χαρτιά στην ενδεκάδα προσανατολίζεται να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο (17:15). Σε ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας για τη συνέχεια και την κατάληξη της σεζόν που η Ένωση θέλει μόνο να κερδίσει.

Γι’ αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται στο να παρατάξει ένα φουλ επιθετικό σχήμα, ρίχνοντας από την αρχή του ματς όλα τα βαριά χαρτιά στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ αναμένεται να είναι ο Τσιντώτας, στην άμυνα οι Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος και Μπακάκης, στον άξονα δύο εκ των Γαλανόπουλου, Κονέ, Μοράν, στα άκρα οι Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος και στην επίθεση οι Αραούχο, Λιβάγια. Ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Μασούντ, Κλωναρίδης.

Όπως προκύπτει από τις παραπάνω σκέψεις του Ισπανού τεχνικού ο στόχος για την ΑΕΚ σήμερα είναι να κλείσει από την αρχή του αγώνα τον Πανιώνιο στην περιοχή του, βγάζοντας φάσεις και βρίσκοντας γκολ.

Έτσι ώστε να ανοίξει από νωρίς τον δρόμο για τη νίκη, που σήμερα είναι μονόδρομος για τον Δικέφαλο. Αφού σε αυτή την περίπτωση και με βάσει την τιμωρία που αναμένεται να επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει από αυτή την αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πηγαίνοντας στην Τούμπα ως πρωτοπόρος. Κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με νίκη στο αποψινό ματς του ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ