Αποκάλυψη: «Ρουκέτα» Παβόν για τον Ολυμπιακό! (Vids)

Αποκάλυψη: «Ρουκέτα» Παβόν για τον Ολυμπιακό! (Vids)

Ο διεθνής Αργεντινός εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς, Κριστιάν Παβόν, μπήκε στο κάδρο του Ολυμπιακού και οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις πιθανότητές τους.

Αργεντινή. Μια χώρα που πάντα ο Ολυμπιακός λάτρευε και λατρεύει. Πόσοι και πόσοι σπουδαίοι Γκαούτσος έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα και έχουν λατρευτεί. Από τον συγχωρεμένο Φούνες, έως τον Γκαλέτι, τον Μπελούτσι, τον Ιμπαγάσα, τον Τσόρι, τον Καμπιάσο, οι Αργεντινοί πάντα είχαν και έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού. Μάλιστα, διόλου τυχαία, σχεδόν όλοι όσοι λατρεύτηκαν, ήταν ποδοσφαιριστές βιρτουόζοι, επιθετικοί, παίκτες που έκαναν το κοινό να υποκλιθεί. Παίκτες με ταλέντο και ποιότητα. Που έθελγαν, μαγνήτιζαν το κοινό. Όπως, καλή ώρα, ο Κριστιάν Νταβίντ Παβόν.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει στο τραπέζι του μία τέτοια περίπτωση. Την περίπτωση του Παβόν, όπως προκύπτει από την Αργεντινή. Ενός εξτρέμ επιπέδου ελίτ. Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο κάδρο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής των Ερυθρόλευκων. Ενός παίκτη που έχει προταθεί από τους μάνατζέρ του και ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο «κάνω τη διαφορά» παίκτης που αναζητούν οι Ερυθρόλευκοι. Ενας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά στις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης.

Πώς μπορούν οι πρωταθλητές Ελλάδος να φέρουν στη χώρα μας και στη Super League, έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στα 25 (21/01/1995) χρόνια του; Η απορία είναι εύλογη. Αλλά από τη στιγμή που οι ατζέντηδές του έβαλαν στο τραπέζι του Ολυμπιακού την περίπτωσή του, σημαίνει ότι κάποιες πιθανότητες υπάρχουν. Και αυτές τις πιθανότητες φαίνεται ότι προσπαθεί να (διπλο)τσεκάρει η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Ο 25χρονος εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες. Ο διετής δανεισμός στους Γκάλαξι του Λος Αντζελες τον πήγε πίσω. Και ο ίδιος «έπεσε». Ψυχολογικά και αγωνιστικά. Παράλληλα το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο, με την Μπόκα να πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση για έναν παίκτη που πριν λίγο καιρό αποτελούσε ένα από τα διαμάντια του στέμματός της (129 αγώνες, 27 γκολ, 35 ασίστ).

Για τον σχεδόν ενάμιση χρόνο που έμεινε στο MLS ο Παβόν έδειξε τι παίκτης είναι. Σε 35 συμμετοχές με τους Γκάλαξι, είχε 14 γκολ και 9 ασίστ, δείχνοντας την ποιότητά του. Αλλά η επιστροφή του στην Μπόκα δεν έγινε με τις ιδανικότερες των συνθηκών, με την αποχώρησή του από το «Μπομπονέρα» να φαντάζει ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση αυτή τη στιγμή.

Ατζέντης του Παβόν ο πανίσχυρος Φερνάντο Ιντάλγκο. Από το δικό του γραφείο έφτασε στο τραπέζι του Ολυμπιακού το όνομα του 11 φορές διεθνούς με την Εθνική Αργεντινής ακραίου επιθετικού. Και αυτό είναι πιθανόν να λέει πολλά. Όπως πολλά λέει και το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Μπόκα έχουν συναναστροφή διοικητική, λόγω των επαφών για τον Φράνκο Σολδάνο. Με τις δύο διοικήσεις να μην είναι άγνωστες μεταξύ τους. Αρα να έχουν την άνεση να καθίσουν εάν χρειαστεί και να βρουν ένα deal που θα είναι επικερδές και για τους δύο συλλόγους, αλλά και για τον παίκτη. Ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει την πρώτη απόπειρα για να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Και ο Ολυμπιακός πολύ ευχαρίστως θα τον φιλοξενούσε στο δικό του ρόστερ.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι εκ των πραγμάτων, μία τέτοια μεταγραφή είναι από δύσκολη έως απίθανη. Εξάλλου, μιλάμε για τον βασικό εξτρέμ της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2018. Που η αξία του στο transfermarkt φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ. Αλλά από την άλλη, εάν υπάρχει μία ομάδα στην Ελλάδα που μπορεί να την κάνει, αυτή είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Και εάν ισχύει η πρόθεση της Μπόκα να τον παραχωρήσει με τη μορφή συνιδιοκτησίας, λόγω του ότι το συμβόλαιό του λήγει σε ακριβώς έναν χρόνο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Αρκεί να γίνεται, όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη…

Βεβαίως, για τον Παβόν υπάρχουν ήδη κινήσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Με τη Μαρσέιγ του Χόρχε Σαμπάολι να επιθυμεί την απόκτησή του. Με τον τρόπο που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό: Συνιδιοκτησία, ώστε να δελεαστεί η Μπόκα. Η οποία, πάντως, δεν είναι εύκολη στις διαπραγματεύσεις. Το αντίθετο…

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΠΑΒΟΝ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ